Conditii si Modalitati de Plata
Modalitatile de plata acceptate sunt: 

- direct la sediul nostru 
- plata ramburs 

Drepturi de Autor 


 Pek A Istvan I.I respecta drepturile de autor si este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislaţiei Romane si Internaţionale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea Pek A Istvan I.I. Eventualele probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala se pot raporta la adresa de mail contact@lenjeriepatut.ro 


Condiţii de Utilizare. Garanţii.

Site-ul este furnizat de catre Pek A Istvan I.I. pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". Pek A Istvan PFA nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.lenjeriepatut.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Pek A Istvan PFA fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informaţiilor de pe Site. Pek A Istvan I.I. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului. 

Garantia produselor oferite de catre Pek A Istvan I.I. este de 30 de zile in conditiile utilizarii corespunzatoare a produselor. Pek A Istvan I.I.  acorda service si servicii post-vanzare la sediul companiei pentru produsele care necesita asta iar celelalte produse sunt schimbate in cazul unor reclamatii privind calitatea. 

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Pek A Istvan I.I. pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou cont. 
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii. 


Comunicare  
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Pek A Istvan I.I. sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Pek A Istvan I.I. isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informaţie transmisa. 


Politica de Confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de Confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Termenii si Conditiile de Utilizare se supun legislatiei Romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Pek A Istvan I.I.. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Pek A Istvan I.I. 

Modificari a preturilor si serviciilor oferite 

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, intrerupe temporar sau definitiv serviciile pe care le oferim fara un anunt prealabil. Nu suntem raspunzatori catre utilizatorii site-ului si nici catre parti terte de prejudiciile pe care asemenea curs de actiune il atrage. 

Detalii despre dreptul la retragere:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

-        ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separate

-        ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese

 

Conditii generale pentru returul produselor

Produsul trebuie sa fie in aceeași stare in care a fost livrat și insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosir, produsele carora le lipsesc accesorii.

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete sau rupturi.

Returul se realizeaza exclusiv prin curier sau personal la sediul firmei.

Conciliere