Bine ati venti pe site-ul nostru!

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui web site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui web site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare.
Pek A Istvan PFA, in calitate de autor/proprietar/administrator al web site-uluiwww.lenjeriepatut.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui web site, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile de Utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Firma noastra ai-a inceput activitatea in anul 2008 in Oradea, avand ca profil principal productia de lenjerie de pat si trusouri pentru bebelusi, pe parcurs largindu-ne paleta de produse in scopul de a oferi produse de calitate bebelusilor si mamelor.
De-a lungul anilor, am colaborat cu majoritatetea magazinelor de specialitate, astfel incat lenjeriile de pat produse de firma noastra au fost si vor fi prezente in continuare in aceste magazine, dar ne-am gandit ca un contact direct cu clientii ne ajuta sa acumulam si mai multa experienta si sa realizam produse si mai performante, la preturi accesibile.

Succesul principal al magazinul on-line (webshop) este satisfactia clientilor care pot cumpara produse de cea mai buna calitate la pret de producator. Prin dezvoltarea continua si extinderea gamei de oferte incercam sa gasim produsul cel mai potrivit pentru nevoile fiecarui cumparator. In cazul in care clientul doreste un produs special, atelierul nostru dotat cu cele mai moderne si performante echipamente de productie va sta la dispozitie in a realiza produse unicat si personalizate prin broderie, care ii vor incanta pe mama si pe copil.

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 10 de zile